20 Ekim 2012

Ekim de Bitirdiklerim / Kozmetik

  • Vaseline Kakao Butter : Etiketini söktüğüm için böyle bir kahverengi kutu olarak görebiliyorsunuz şu an kendisini:) Yumuşak, cildi nemlendiren bir krem. Öyle aman aman bir özelliği yok aslına bakarsanız. Ancak en özel durumu o şahane kakao daha doğrusu çikolata kokusu. Sürdüğümde buram buram çikolata kokuyor ellerim:) Tekrar alır mıyım? Almam çünkü nemlendiriciliği çok uzun sürmüyor cilt tarafından emildikten sonra.
  • Gülşah Aseton : Kokusu rahatsız edici değil. Ojeyi çıkarma kuvveti ise Parmex le aynı ve ona göre daha ekonomik olduğu için tekrar alabilirim.

  • Parmex Aseton Sümbül: Her yerde herkesde olan aseton. Kokusu Gülşah a göre biraz daha keskin diyebilirim. Farklı aseton arayışları içindeyim:)
  • Lady Speed Stick Gel Fruity Splash : Uzun zamandır kullandığım kutu kutu bitirdiğim bir ürün. Ter kokusu önlemede çok başarılı olmasına rağmen bluzlarıma inanılmaz beyaz lekeleri yadigar bıraktığı için vazgeçiyorum kendisinden. Bir daha almayacağım.
  • Watsons Magic Lip Balm : Oldukça yağlı bir lip balm sürdükten sonra bile dudağınızda yağ tabakası kalıyor. Özelliği is hafif pembe bir görünüm vermesi ancak biraz sıcakta kalınca hemen yumuşayıp kendinden geçti o yüzden atıyorum. Bir daha almam.
  • Privacy Lets Party Parfüm : Muhteşem kokusu var diyemeyeceğim ama günlük spor bir koku. Genç kızların seveceği bir koku olabilir. Zira bu parfümü sürdüğümde bir kaç kız markasını sormuştu:) Kalıcılığı orta karar. Bir daha almam
  • Cottomia Makyaj Temizleme Pedi : 1 TL ye almıştım bunları ve inanılmaz memnun kaldım. Watsons ın pamukları gibi sıvıyı görünce hemen incecik olmuyor. Kenarlarını inceltmişler böylece alırken zorluk çıkarmıyor, katları ayrılmıyor. Tekrar alırım.
  • Flormar No: 101 Göz Kalemi : Ne çok almışım bunlardan kullan kullan bitiremedim. Klasik flormar kalemi. Sürümü kolay, yumuşak ama kalıcı olmayan dağılan bir göz kalemi. Bir daha almam umarım:)
  • Loreal Casting Saç Kremi : Saçlarımı bu kez Loreal in köpük boyasıyla boyadım. Ancak boya uygulaması oldukça kolay olsa da renk saça girmiyor bir kaç gün sonra da akmaya başlıyor pek bir renk kalmıyor. Bu da onun saç kremi ve tek memnun olduğum noktası. Bir daha almam.

2 yorum:

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...